Youtube edzésterv

2012.05.31. 10:55 IzomTibi

Hogy az ukránok mégsem egy kő (mondjuk jó nagy) alatt laknak, azt az jelzi tán a legjobban, hogy Blokhin szöveccségikapitánybá' youtube video edzéstervet állított össze a csapatnak a fizikai és labdás gyakorlatok közti időre.

Elsőként a csapat harcosságát erősítve vetítette le a csapatnak az alábbi videót az ukrán parlament munkájáról. "Ezek a férfiak igazi férfiként érvelnek, ezek a férfiak igazi férfiként viselkednek, ezek a férfiak mindenáron meg akarják semmisíteni az ellenfelet, ahogy nektek kell majd a pályán".   

A következő videót, melyen a Los Colorados formáció énekli el az I like to move it c. örökbecsű slágert ukrán akcentussal,  elsősorban az öregek miatt illesztette be az edzéstervbe a csapat generálisa. "Seva, úgy mozogsz mostanában, mint Tököli Attila 28 évesen. Ez így megy tovább, belenő a fű a talpadba!" - ráncolta szemöldökét a mester. "Egyébként a dal eredeti előadójának, a Real 2 Realnek az ismert dj, Eric Morillo volt az egyik alapítója" - fűzte hozzá Blokhin, hogy minél jobban felkeltse játékosai érdeklődését a videó iránt.



A következőkben a játékosok arról láthattak felkészítő videót, hogy ugyan fontos, hogy a legjobb teljesítményre törekedjenek, ennek ellenére kerüljék a doppingszerek túlzott használatát.


 

Sor került a legutóbbi Észtek elleni 4-0-ra megnyert mérkőzés elemzésére is. Az eredménnyel ugyan a szövetségi kapitány volt, de elmondta, hogy amennyiben akár Voronin, akár más az alábbiakban látható falábú bénázást megismétli, eltöri mint a botot. 


Ezután a csapat az újságírók kizárásával az ukrán büszkeség Alexa May-jel készült, relaxációs célú videót tekintett meg az Europarties szériából. "Ha ennek a törékeny nőnek  sikerült elbánnia 6 franciával, akkor nektek is fog 11-el"

Szólj hozzá!

Címkék: video felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://ukran.blog.hu/api/trackback/id/tr684556775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása