Szopóroller!!!

2012.06.06. 14:17 IzomTibi

Felültünk rá gyerekek, de nagyon! Ukrajnában nem fognak harangozni délben az biztos, úgy mentek át rajtunk a törökök, mint kés a vajon.

A németországi Ingolstadtban rendezett találkozón ez volt a csapat, mellette a nézők kegyes értékelései, amiből bőven le lehet vonni kettő pontot.

Andriy Pyatov 5,4- Bohdan Butko 4 (Oleg Gusev 8,3), Viacheslav Shevchuk 4, Olexandr Kucher 4 (Yevhen Khacheridi 4), Yaroslav Rakitskiy 4 - Denis Garmash 4 (Serhiy Nazarenko 4), Ruslan Rotan 3,8, Oleksandr Aliyev 3,8 (Andriy Shevchenko 7,2), Konoplyanka 4,8 - Artem Milevskiy 5,5 (Evgen Seleznev 7,7), Marko Devic 3,5

A kezdőből mindenki a combnyaktöréses nagymamáját imitálta, egyedül az előző, osztrákok elleni meccsen valamit mutató Gusev volt valóban jó. A törökök ha tizenkettőt rúgnak, még akkor is panaszkodhattak volna a szerencsére, mert a közöttük sárgában felállított bólyákon semmi nem múlt.

A maréknyi ukrán szurkoló hiába fütyülte ki a csapatot a meccs lefújását követően, még mindig maradtak pozitív hangok a két vereséget követően is (ami főleg a mutatott játék tükrében meglepő); szerintük a hazai szurkolók nem fogják hagyni, hogy csapatuk ilyen szarul teljesítsen a tornán, akiknek amúgy is az a titkuk, hogy mindig éles helyzetben összekapják magukat.

Én ezt a számot küldöm ukrán barátaimnak:


Ez viszont azért sem lesz könnyű, mert nem csak a törököktől fosták össze magukat, hanem a fél csapat valami mástól is. Blokhin mestertől tudhatjuk ugyanis, hogy 10 játékos gyomorpanaszokkal küzd, többek között a csapat motorja, Tymoshchuk valamint Andriy Voronin is jelen pillanatban elsősorban a szálloda szellőzőberendezését teszi próbára. A szövetségi kapitány szerint viszont ebben semmi vicces sincsen, jelenleg a doktorok diagnózisára várnak, hogy mennyire súlyos a helyzet. Azt nem tudni, hogy mivel mérgezték meg a játékosokat, mert mindenki mást evett, de ha tegnap a papírtigrisből rendeltek, akkor én tudom, mert én sem vagyok jól. Blokhin azonban reménykedik, mert még öt nap van a svédek elleni mérkőzésig, addig hátha jobban lesznek a játékosok. Ez valóban biztató, de az is biztos, hogy egy repülőn nincs 10 wc, ami semmiképp sem túl jó előjel a mai hazautazás előtt.
 

Ráadásul Butko és Garmash is rosszul érezték magukat a mérkőzés előtt, de ők még tudták vállalni a játékot. "Ha ők sem tudtak volna pályára lépni, lefújtuk volna a törökök elleni meccset, mert nem tudtunk volna kiállni" - mondta Blokhin mester, és már erősen bánhatja, hogy a két játékos nem evett több kaszinótojást a svédasztalról(!!! - csak mondom!). Reménykedjünk abban, hogy az ukrán orvosok az alább látható módon összemedikálják a játékosokat, mert a svédeket nehéz lesz ÖRESUND ülőkén ülve elverni.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség gyász vereség pusztulat

A bejegyzés trackback címe:

https://ukran.blog.hu/api/trackback/id/tr384569094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása