Nem ő a villamos

2012.06.07. 14:36 IzomTibi

A harkoviak sosem mennek a szomszédba egy kis mókáért, egyik helyi férfi is beérte az ottani magasfeszültségű vezetékkel, hogy arra lógassa fel magát a farkánál fogva. Nem tudni pontosan, hogy a jókora madár a dróton miért pörköltette meg a teste 60%-át fasznyújtás közben, mindenesetre a mutatványt az alábbi videón lehet megcsodálni.


 

Az alábbi képen látható ismerőse szerint mindenesetre a haverja, akit nem kizárólag a kocsmából ismer, mert többször látta futni a villamos után is, ha felöltött a garatra, mindig furcsaságokat művelt. Szerinte azonban a mostani esetben semmi különös nincs. "Szerette a Kuroszavától a Dodeskadent és azt hitte, hogy ő a villamos. De nem ő az." Vonta meg a vállát. "Szerintem egyébként a hogyazéletbe hívják már a gecibemár, mondmár, a faszomat, na, szóval mindegy. Igyunk azé rá" Mondta el még a közelgő EB kapcsán.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ukránok áramszedő

A bejegyzés trackback címe:

https://ukran.blog.hu/api/trackback/id/tr824571719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása