Gyorshírek

2012.05.30. 17:35 IzomTibi

Janukovics ukrán elnök emlékeztette a helyi megbízott szakembereket az EB szervezőbizottságának ülésén, hogy már csak 10 nap van a nagy eseményig, így kapják össze magukat és a felügyeletük alá tartozó térséget, hogy minden rendbe menjen és Ukrajna ne maradjon szégyenben. A nyomaték kedvéért a beszéde végén felmutatott egy Timosenkot ábrázoló fényképet.

***

Markiyan Lubkivskyi, az EB szervezésével megbízott fejes sajtótájékoztatón jelezte, hogy további 12.000 jegy vár gazdára, amiket a mérkőzések napjáig lehet megvásárolni. Állítólag a hír hallatán öldöklő tömegek rajzottak a jegypénztárakhoz, hogy utolsó hrivnyájukon, amit a dédmama alól szedtek ki a párnája alól, belépőket vásároljanak a cseh-görög mérkőzésre.

***

A BBC-n bemutatott "Gyűlölet stadionja" című műsor kapcsán, mely azt pedzegette, hogy az ukrán szurkolóknak a pc nyelvezetről előbb jut az eszükbe c++, mint a demokratákhoz illő szurkolási nyelv, az FC Karpaty Lviv focicsapat vezérszurkolója is megszólalt. Taras Pavlov szerint a műsorban bejátszott felvételek alatt az ukrán szurkolók nem azt kiabálták, mint amit a vérbeteg himlős angolok feliratoztak, csak azrt hogy őket rasszista huligánoknak állítsák be. A felvételeken továbbá nem egymást verik agyba-faszba a szurkolók, hanem a görögtűz számos rovart vonzott a lelátók környékre, amit megpróbáltak elkergetni és lesöpörni egymásról. Ezen igazságtalanság miatt pedig nemhogy a szigetlakó csimpánz-ivadékok fogják bojkottálni az EB-t, hanem ők az összes mérkőzést. "Akkor sem mennék ki meccsre, ha még volna jegy a cseh-görögre" - mondta feldúltan az egyébként kiegyensúlyozott és higgadt természetű Taras Pavlov
 

Szólj hozzá!

Címkék: rasszizmus eb szurkolók jegyek gyorshírek

A bejegyzés trackback címe:

https://ukran.blog.hu/api/trackback/id/tr774555574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása