Focista feleségek

2012.05.28. 12:42 IzomTibi

A focisták feleségei, barátnői valamiért mindig nagyon érdeklik az embereket, és nem csak akkor amikor david beckham neje latexbőr kimonóban armani virágokat ültet a terasz végébe. pedig myvipen fönt van a komplett gyömrő, satnaputnok és komorabau-welltekkazán máv fc játékosállományának, valamint szertárosának a barátnője adatlappal, hétvégén a hajógyárin meg személyesen is.

néha aztán magazinok kedvéért is levetkőznek a focistapárok, ugyanis a labdarúgót két dolog motiválja: 36 éves koráig összefocizzon annyit, hogy a mutatós nője ne igazoljon át másik játékoshoz, illetve hogy barátnője idomait minél többen lássák. külföldön egyébként a transzparencia jegyében a játékosoknak nem csak a nőik csecse, hanem a fizetésük is nyilvános, de itthon a focisták némileg szerényebben megelégszenek azzal, ha a szurkolók csak a csajukra irigyek. 

a maxim orosz lapban most az ukrán kiválóságok feleségei is közszemlére kerültek, akik így kívánják jobb teljesítményre ösztönözni párjukat és az ukrán válogatottat. "gyerünk drágám, én sem az eszedért szeretlek, lődd be a gólt a kapuba!" üzenik a lap hasábjain párjuknak ezek a szépen textúrázott hölgyek.

itt a teljes galéria.


Emitt pedig zanzásítva a teljes interjú:

Olesja:

Milyen kedvvel várod az európai bajnokságot?

Figyelembe véve azt az izgalmat, amilyennel a fiammal követjük az összes ukrán bajnoksági meccset, félek elképzelni mi lesz velünk nyáron. Fel kell szerelkezni egy marék nyugtatóval az Ukrajna-Svédország meccs előtt.

Arról álmodsz, hogy férjed lőjjön egy gólt az Euro 2012-n, majd megemelje a pólóját, ami alatt a szavak a te tiszteletedre szólnak?

Haha, NEM! Oleg teljesen más ember: neki a foci nem egy cirkusz. Mindig is tudtam, hogy ő zárkózott személyiség. Nekem elég, ha gólt lő, és nem kérkedik mindegyikkel.

Lesja és te akarnál Oleggal a reflektorban szerepelni, mind David és Viktoria Beckham?


Mint látod már 9 éve együtt vagyunk, viszont az interneten alig találsz rólunk képet. Csak véletlen képeket újságíróktól. Nem gondoljuk úgy, hogy ki kéne teregetnünk a magánéletünket.

Ha Oleg rosszul játszott, hogyan reagálsz? Nyugodtan, csendben? Vagy, fordítva, mindent kimondasz amit gondolsz?

Megengedem magamnak, hogy kritizáljak: őt is meg a csapatot is. Viszont a válogatott vagy a Dinamo játékát abszolút nem félek kommentálni, a férjemmel kapcsolatban mégis megválogatom a szavakat, próbálok tapintatos lenni.

Mi befolyásolja férjed játékát?

A férjemnek fontos az egészség meg a szerencse.
Nem hiszem, hogy valamilyen epizód az életben, szép film vagy bármi más, egyébként tudnák befolyásolni a teljesítményét a pályán.

Hogy állsz ahhoz, ne adj isten, valaki szidja a lelátóról?

Szerencsére olyan helyeken ülők, ahol a szomszédok szurkolnak a hazai csapatnak és nem bunkóznak.

És utolsó kérdés: vajon ki nyeri meg az Euro-2012-t?

Remélem Ukrajna! Amúgy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel.

*a femen ukrán feminista csoport közben élesen elhatárolódott a cikktől: "ezek a nők nem tisztelik testüket és gúnyt űznek az öntudatos ukrán nőkből, akik többnek érzik magukat egy szexuális tárgynál. ezért tiltakozó tüntetést szervezünk Kijev főterére, ahol meztelenül fejenállva virginia woolf műveiből olvasunk fel idézeteket, ukránul"

1 komment

Címkék: képek eb focista feleségek

A bejegyzés trackback címe:

https://ukran.blog.hu/api/trackback/id/tr424550654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.06.03. 13:43:07

az ukrán focistafeleségek és posh spice elhatárolódtak az ukrán femen nőjogi aktivistáktól :)
süti beállítások módosítása